|
|
#11 (لینک این پست) | ||||||||
|
مدیر انجمن فیلم
![]() Junior Member
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: Sky
تشکرها (از دیگران): 1,895
تشکر شده 2,300 بار در 1,452 پست
|
کارت درست امیر جان
دنیا یاس اینم یه خدا حافظی از طرف چنگیز : دل بکن از منو عشقم بذار دستامون جداشن سهم من شبای تاریک سهم تو فردایی روشن مجبورم نکن بگم که بتو هیچ حسی ندارم آخه این دروغه اما دیگه چاره ای ندارم تو بدون تا آخر عمر از دلم نمیری هرگز نمیخواد که سخت بگیری خیلی ساده خداحافظ خداحافظ چنگیز
دستها را باز در شبهای سرد ها کنید ای کودکان دورگرد مژدگانی ای خیابان خوابها میرسد ته مانده بشقابها در صفوف ایستاده در نماز ابن ملجمها فراوانند باز سر به لاک خویش بردید ای دریغ نان به نرخ روز خوردید ای دریغ گیر خواهد کرد روزی روزیت در دهان مال مردم خوارها من به در گفتم ولی کن بشنوند نکته ها را مو به مو دیوارها |
||||||||
|
|
|
|
|
#12 (لینک این پست) |
|
مدیران بازنشسته
![]() Junior Member
|
حالا متنش درست بود چنگیز !!!!!!!!
زندگی برگ بودن در گذار باد نیست امتحان ریشه هاست ... There are two things that are infinitive. Galaxies and stupidity of humans. which i have doubts about the first one (آلبرت انیشتن) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| کاربر مقابل از Amir homayun بخاطر پست مفید و زیبایش تشکر کرده است | changiz2008 (05-23-2008) |
|
|
#13 (لینک این پست) | ||||||||
|
مدیر انجمن فیلم
![]() Junior Member
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: Sky
تشکرها (از دیگران): 1,895
تشکر شده 2,300 بار در 1,452 پست
|
تا جایی که من دقت کردم درست بود
حالا اگر یکم اشکالم داشته باشه زیاد مهم نیست خود چنگیز به یاس میگه کاریت نداشته باشه امیر همایون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :) )
دستها را باز در شبهای سرد ها کنید ای کودکان دورگرد مژدگانی ای خیابان خوابها میرسد ته مانده بشقابها در صفوف ایستاده در نماز ابن ملجمها فراوانند باز سر به لاک خویش بردید ای دریغ نان به نرخ روز خوردید ای دریغ گیر خواهد کرد روزی روزیت در دهان مال مردم خوارها من به در گفتم ولی کن بشنوند نکته ها را مو به مو دیوارها |
||||||||
|
|
|
![]() |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | جستجوی این تاپیک |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | انجمن | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| مجله ی دانلود از همه چی | NEGIN kidman | . مالتی مدیا | 1 | 05-08-2008 10:38 PM |
| هارد ديسك چگونه كار ميكند ؟ | Hamid.Park | بحث های سخت افزاري و تكنولوژي | 1 | 03-20-2008 09:30 PM |
| راهنمای خرید Dvd رکوردر | Hamid.Park | بحث های سخت افزاري و تكنولوژي | 0 | 03-20-2008 09:16 PM |
| کاوش در باره ی سنگ های زیر زمینی | Morteza | زمین شناسی | 0 | 02-27-2008 09:44 AM |
| آموزش کامل دلفی همراه با نحوه ایجاد پایگاه داده | majidhosseiny86 | Delphi | 1 | 12-03-2007 02:26 AM |