|
|
#1 (لینک این پست) |
|
مدیریت کل سایت
![]() |
در این قسمت محصولات فروشگاه خریدنی.کام ( فروشگاه اختصاصی ایران تراک ) به صورت کامل معرفی خواهند شد . منتظر خبرهای بعدی باشید ....
لطفاً از ایجاد پستهای نامربوط خود داری نمائید . با تشکر . |
|
|
|
| فروشگاه اینترنتی خریدنی دات کام | |
|
|
|
|
#2 (لینک این پست) |
![]() |
ممنون
یه سوال؟! ما هم میتونیم تاپیک بزنیم؟؟؟؟؟؟!
|
|
|
#3 (لینک این پست) |
|
مدیریت کل سایت
![]() |
متاسفانه تاپيك نه !!! ولي تو تاپيك ها مي تونيد پست بدين و نظر بدين !!! ولي در پشتيباني فني مي تونين !!!
خيانت تنها اين نيست كه شب را با ديگري بگذراني ... خيانت ميتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خيانت تنها اين نيست كه دستت را در خفا در دست ديگري بگذاري ... خيانت ميتواند جاري كردن اشك بر ديدگان معصومي باشد .... به سراغ من اگر میایید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من |
|
|
|
|
|
#4 (لینک این پست) |
|
مدیر انجمن اتومبیل
![]() |
من کنسرت ابی تصویری میخوام !!!دارین تو بساطتون؟
|
|
|
|
|
|
#5 (لینک این پست) | ||||||||
![]() تاريخ عضويت: Oct 2008
تشکرها (از دیگران): 5
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
پس محصولاتتون کجاست
من آلبوم های ایرانی و ترکی رو میخوام. |
||||||||
|
|
|
|
|
#6 (لینک این پست) |
|
مدیریت کل سایت
![]() |
ما البوم های خارجی رو تو فروشگاه نداریم ولی ایرانی فول البوم هست
مجموعه ایی بینظیر از تمامی آلبوم های بیش از 250 خواننده معروف از قدیمی های موسیقی ایران تا جدیدترین ها . شامل 10.000 ترانه ایرانی در مجموعه ایی نفیس و ارزشمند و با کیفیتی بالا در 4 دی وی دی !!! این محصول منحصراً در اختیار فروشگاه خریدنی دات کام قرار دارد !! قيمت: ۶۹۹۰ تومان اضافه شده به فروشگاه در تاریخ : ۱۳۸۷/۷/۲۲ تعداد : ۴ DVD تعداد بازدید : ۱۰۹۷۱ شناسه محصول : ۱۴۵ توضیحات بیشتر: مجموعه ای بی نظیر شامل اهنگهای خواننده هایی چون : سیاوش قمیشی ، هایده ، مهستی ، ستار ، داریوش ، محسن چاوشی ، امو ، سعید محمدی ، اندی ، لیلا فروهر ، گوگوش ، معین ، بیژن مرتضوی ، فروغی و ... بیش ار 17 گیگ اهنگ ایرانی در 4 عدد دیویدی با پک و بسته بندی اختصاصی ! صدها ساعت موزیک ایرانی . به کلیه عزیزانی که از تاریخ 14 مهر ماه تا 30 مهر ماه اقدام به ثبت این محصول نمایند ، مجموعه آهنگهای سال 87 در تمامی سبک ها ( رپ و پاپ و ... ) در یک دیویدی هدیه داده خواهد شد !!
|
|
| کاربر مقابل از foadunique بخاطر پست مفید و زیبایش تشکر کرده است | Hamid.Park (4 هفته پيش) |
![]() |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | انجمن | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| راهنمای طراحی قالب وبلاگ و کدهای بلاگفا | Morteza | طراحی صفحات استاتیک | 4 | 09-27-2008 08:43 PM |
| توضیح !!! | Hamid.Park | پیش فروش محصولات خریدنی.کام | 3 | 04-20-2008 09:56 PM |
| توضیح !!! | Hamid.Park | پشتیبانی فنی از سیستم کلیکی خریدنی.کام | 0 | 04-17-2008 03:34 PM |
| معرفی 6 حالت ماده ( با توضیح کامل ) | Hamid.Park | شیمی | 0 | 02-28-2008 02:15 AM |
| آموزش کامل دلفی همراه با نحوه ایجاد پایگاه داده | majidhosseiny86 | Delphi | 1 | 12-03-2007 05:56 PM |