|
|
#11 (لینک این پست) | ||||||||
|
مدیر انجمن فیلم
![]() Junior Member
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: Sky
تشکرها (از دیگران): 1,895
تشکر شده 2,300 بار در 1,452 پست
|
wic : world in canfilict ( البته اگر درست تایپ کرده باشم )
تلفظش میشه ( ورد این کانفیلیک ) باید بگم که من بازی CoD 4 رو در حدود 7 ساعت تمام کردم
دستها را باز در شبهای سرد ها کنید ای کودکان دورگرد مژدگانی ای خیابان خوابها میرسد ته مانده بشقابها در صفوف ایستاده در نماز ابن ملجمها فراوانند باز سر به لاک خویش بردید ای دریغ نان به نرخ روز خوردید ای دریغ گیر خواهد کرد روزی روزیت در دهان مال مردم خوارها من به در گفتم ولی کن بشنوند نکته ها را مو به مو دیوارها |
||||||||
|
|
|
|
|
#12 (لینک این پست) | |
|
مدیران بازنشسته
![]() Junior Member
|
نقل قول:
برا دومی ....... من دی ماه وقتی برف اومد .. تو 2 روز
زندگی برگ بودن در گذار باد نیست امتحان ریشه هاست ... There are two things that are infinitive. Galaxies and stupidity of humans. which i have doubts about the first one (آلبرت انیشتن) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| کاربر مقابل از Amir homayun بخاطر پست مفید و زیبایش تشکر کرده است | changiz2008 (08-16-2008) |
|
|
#13 (لینک این پست) |
![]() Junior Member
|
crysis yeki az bazi haye bahal bod!!!vali bahal tarin nist be nazar man devil may cryva god of war alian
|
|
|
|
|
|
#14 (لینک این پست) | |
|
مدیران بازنشسته
![]() Junior Member
|
اره DMC و GOW .. شاهکاری هستن در عرصه بازیسازی
ولی نقل قول:
بهترین بازی های باحال
زندگی برگ بودن در گذار باد نیست امتحان ریشه هاست ... There are two things that are infinitive. Galaxies and stupidity of humans. which i have doubts about the first one (آلبرت انیشتن) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 (لینک این پست) | ||||||||
![]() Junior Member
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکرها (از دیگران): 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | جستجوی این تاپیک |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | انجمن | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| دانلود لینک مستقیم بازی crysis دارای قویترین موتوتر گرافیکی در بین بازیهای جهان | foadunique | دانلود بازی | 2 | 09-02-2008 05:05 AM |
| Crysis : بحران | Shahol | دانلود بازی | 1 | 02-20-2008 07:10 PM |
| Trainer of CRYSIS | repriselight | کدها ، تریلر ها و چیت ها | 1 | 01-22-2008 03:57 AM |
| Cheat of CRYSIS | repriselight | کدها ، تریلر ها و چیت ها | 1 | 01-22-2008 03:57 AM |
| Crysis - 2007/ENG | foadunique | دانلود بازی | 0 | 11-13-2007 02:07 AM |