|
|
#1 (لینک این پست) | ||||||||
|
اخراج
![]() Junior Member
تاريخ عضويت: Aug 2008
محل سكونت: بوشهر - برازجان
تشکرها (از دیگران): 22
تشکر شده 13 بار در 7 پست
|
افزايش واقعی سرعت اينترنت
ابتدا به Start برويد و قسمت Run,Regedit را تايپ كنيد سپس دكمه Enter بزنيد. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\InternetSettings سپس در سمت راست پنجره به دنبال اين عبارات بگرديد:1: MaxConnectionsPerServer ممکن است اين دوعبارت وجود نداشته باشد در اين صورت روی صفحه سمت راست ، کليک راست كنيد و از قسمت [New]، روی [DWORD Value] كليك كنيد. سپس عبارت شماره 1 رابه جاي نام متغيير بنويسيد . برای عبارتشماره 2 هم همين مراحل را انجام دهيد. حالا روی عبارتهای ساخته شده دو بار کليککنيد و در قسمت [Value data] برای گزينه اول عدد 8 و برای گزينه دوم حرف a را واردکنيد و سيستم را Restartکنيد.2: MaxConnectionPerl_OServer شما با وارد كردن اين دستورات به سرعت مودم و اينترنت خود افزوده ايد . ابراهیم شبانکاره ابراهیم شبانکاره. ابراهیم شبانکاره - فقط اعضای سایت میتوانند لینک ها را ببینند ! برای ثبت نام کلیک کنید -
فقط اعضای سایت میتوانند لینک ها را ببینند ! برای ثبت نام کلیک کنید - فقط اعضای سایت میتوانند لینک ها را ببینند ! برای ثبت نام کلیک کنید - فقط اعضای سایت میتوانند لینک ها را ببینند ! برای ثبت نام کلیک کنید - فقط اعضای سایت میتوانند لینک ها را ببینند ! برای ثبت نام کلیک کنید - وبلاگهای من برو حتما سر بزن |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 (لینک این پست) |
|
مدیران بازنشسته
![]() Junior Member
|
کار نمیکنه ..... هیچ جور نمیشه سرعت نت رو بالا برد
زندگی برگ بودن در گذار باد نیست امتحان ریشه هاست ... There are two things that are infinitive. Galaxies and stupidity of humans. which i have doubts about the first one (آلبرت انیشتن) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (لینک این پست) | ||||||||
![]() Junior Member
تاريخ عضويت: Sep 2008
تشکرها (از دیگران): 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
چند تا برنامس که سرعت رو میبره بالا امتحان کنید ببخشید اما اینو دوستم بهم گفت من خودم دارم اما نمی دونم باید از کجا دنلود کرد
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهاي تاپیک | جستجوی این تاپیک |
| نحوه نمايش | |
|
|